Joke Boidin

Geef die stapel maar aan mij!
BOEKHOUDER & ORGANIZER 


Voor MKB en Particulier 

Regio Utrecht

ADMINISTRATIE     PGB     PERSOONLIJKE ZAKEN     NALATENSCHAPPEN

              

MIJN VERHAAL

DIT KAN IK

Relatief laat heb ik van de cijfers mijn werk gemaakt. Eerst als boekhouder in dienst van diverse organisaties en sinds 2019 als zelfstandig boekhouder en organizer.

Als vanzelf is organizer op mijn pad gekomen. Ik vind het leuk om orde in chaos te brengen. En ik blijk dat op een rustige, geduldige en zorgzame manier te kunnen doen. Zo begeleidde ik diverse clienten. Bijvoorbeeld met het op orde brengen van de administratie, met het op orde brengen van het huis, bereidde ik een nalatenschap voor en rondde deze af inclusief de volledige uitruiming.

Ik vind dit werk leuk, ik doe het met plezier en niet op de laatste plaats omdat de klanten steeds tevreden blijken te zijn. En dat is natuurlijk het leukst van allemaal.

 

 

 

 

Als boekhouder ben ik ondermeer bekend met de branches retail/supermarkt, telecom, creatieve ondernemers.

Ik ben uitdrukkelijk boekhouder en geen belastingadviseur of anderszins. Meer dan 80% van uw administratie bestaat uit boekhouding en dat kan ik voor u verzorgen. Voor belastingadvies, afronden jaarrekeningen enzovoort werk ik al jaren samen met Willem Haitsma Belastingadvies en Administratie. Maar ik werk ook met de accountant of belastingadviseur van uw voorkeur. 

NEEM CONTACT OP

Het resultaat van mijn werk heeft veel te maken met een goede samenwerking. En een goede samenwerking  valt of staat natuurlijk met De Klik.

Als u geïnteresseerd bent in een kennismaking stuur mij een bericht via het contactformulier.